Tässä kirjassa Aide paljastaa verkostoitumisen salaat, jakaa verkostoitumiseen liittyviä ikimuistoisia hetkiä ja kokemuksia.

"Kiitos Aide julkkareista ja ajatuksia herättävästä kirjasta! Nappasin kirjaa lukiessani muutamia vinkkejä, ja ainakin eilinen verkostoitumistilaisuus tuotti enemmän tulosta kuin aiemmat😄" Pirkko Huhta

"Tässä on kompaktissa ja helposti ymmärrettävässä paketissa se, jota varten muuten täytyisi lukea muutama psykologian, markkinoinnin, johtamisen ja liiketalous- sekä yhteiskuntatieteen teos." Pekka Virkki

KENELLE OLEN KIRJAN KIRJOITTANUT?

Syvällä sisimmässäni toivon, että kirjan avaisi, lukisi ja saisi uusia näkökulmia ns. substanssi edellä menevä johtajatyyppi, jonka mielestä riittää puhuminen vain silloin, kun on asiaa. Toivon myös, että kirjan saisi lahjaksi opiskeleva tai uransa alkutaipaleella oleva henkilö. Kirjan voi laittaa aamulla myös sellaisen pomon, jolla verkostoituminen ja sosiaaliset taidot ovat ilmiselvä sokea piste, blind spot, pöydälle. Todennäköisempää kuitenkin on, että kirjani ostaa ihminen, joka on jo hoksannut verkostoitumisen tärkeyden tulevaisuudessa ja on kiinnostunut omien sosiaalisten taitojensa kehittämisestä.

Verkostojeni avulla olen onnistunut löytämään alan suomalaiset isokengät jakamaan omia kokemuksiaan ja parhaita vinkkejään kanssasi. Suurin osa heistä on Super Connectoreita, jotka ovat jakaneet omaa sosiaalista pääomaansa muiden kanssa ja luoneet sitä kautta vieläkin vahvempia verkostoja.

ANDRÉ NOËL CHAKER

Kanadalaisranskalainen kirjailija, muusikko, puhuja, juontaja, lakimies ja johdon konsultti, joka on asunut Suomessa 1990-luvun alkupuolelta asti. Hänet on valittu kahdesti Speakersforumin Vuoden Puhujaksi ja kerran parhaaksi juontajaksi. Tiedonjanoinen aito auttaja korostaa positiivista ainutlaatuisuutta.

MIRVA SAUKKOLA

Mirva on työskennellyt media- muoti- ja taidealoilla. Mirva lanseerasi päätoimittajana muotilehti Ellen Suomeen. Nykypäivänä hän on konsultti, vapaa toimittaja ja kirjilija.

PÄIVI ANTTIKOSKI

Päivi on suomalainen toimittaja. Hän on toiminut valtio- neuvoston viestintäjohtajana vuoden 2018 alusta. Anttikoski aloitti toimittajanuransa 1997 Yleisradiossa. Hän työskenteli monissa tehtävissä MTV:ssä 1998–2014 ja päätoimittajana Helsingin Sanomissa lokakuusta 2014 helmikuuhun 2017 vastaten journalistisista digitaalisista sisällöistä.

JULIANNA BORSOS

Pääomasijoitusyhtiön Bocap Private Equity hallituksen puheenjohtaja. Julianna palkittiin vuonna 2017 Yrittäjästä omistajaksi hankkeen hyväksi omistajaksi. Julialle keskeisiä arvoja omistajuudessa ovat yrittäjähenkisyys ja inhimillisyys, ihmiset ovat omistamisessakin keskeisiä tekijöitä onnistumiselle.

VALDAR LIIVE

Valdar toimi 12 vuotta Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiön edustajana Suomessa edistäen Viron asiaa sekä virolaisten ja suomalais- ten yritysten yhteistyötä. Hän sai työlleen tunnustusta virolaisten lisäksi myös suomalaisten taholta ja tuli tunnetuksi erityisesti yhtenä Helsinki-Tallinna kaksoiskaupunki Talsingin puolestapuhujista. Kauppalehti on valinnut hänet viikon tekijäksi ja kutsunut häntä verkostotaituriksi. Suomen tasavallan presidentti myönsi vuonna 2010 Valdar Liivelle Suo- men Leijonan ritarikunnan 1. luokan ritarimerkin.

LÖYDÄT KIRJASTA INSPIROIVIA JA VERKOSTOITUMISEN KYNNYSTÄ MADALTAVIA TEHTÄVIÄ SEKÄ UUSIA TAPOJA TOIMIA SOSIAALISISSA TILANTEISSA! 

  • Mitä on hyvä tietää verkostoitumisesta ja verkostoista

  • Verkostoitumista edistävät sosiaaliset taidot- käytännön vinkkejä

  • Verkostojen kasvattaminen ja niissä vaikuttaminen

  • Miten varoa verkostoitumisen sudenkuoppia

  • Työkalut helpottamaan ja nopeuttamaan verkostojen kasvattamista

  • Miten luot kontakteja ja kaveeraat menestyjien kanssa

  • Miten onnistuu erilaisten verkostomuotojen hyödyntäminen johtamisessa

  • Sidosryhmien sitouttaminen- miten rakennat sinulle hyödyllistä sosiaalista pääomaa

  • …ja monta muuta hyödyllistä vinkkiä tehokkaan verkostoitumiseen!

NYT KANNATTAA TILATA USEAMPI KIRJA ITSELLE JA LAHJAKSI!

Paremmat verkostot, parempi elämä! Tilatessasi kolme kirjaa tai enemmän saat 10% alennuksen kaikista kirjoistasi.

digitaalinen verkostoituminen Aide Tonts verkostoituja ja Super Connector

+358(0)50 375 5620     

aidetonts@taideliving.com

ISBN 978-952-94-0757-6

Fields marked with * are required