SMALL TALK

Siihen hetkeen, kun kahden ihmisen katse kohtaa, on kätketty mieletön potentiaali. Katsekontakti ei ehkä onnistunutkaan täydellisesti, silti on vielä mahdollisuus tehdä hyvä vaikutus tai jopa raivata tie toisen ihmisen sydämeen.

Mistä pitäisi lähteä liikkeelle? Jep, se on usein pelätty small talk eli pieni keskustelu. “Puhumalla pieniä”, kuten tyttäreni sanoo, on mahdollisuus luoda suhteita, laajentaa verkostoja, lisätä oma itsensä tai organisaation tunnettavuutta.

Vieraille puhuminen voi tuntua epämukavalta tai jopa pelottavalta.” Tykkääkö hän minusta, mitäpä jos sanon jotain tyhmää?”. Pieni pelko on luonnollinen osa uutta tuttavuutta, mutta kunnon tekniikoiden avulla voi laajentaa omaa mukavuusaluettaan.

Koulutuksen tavoite on:

-opiskella käytännön tekniikoita, joiden avulla lisääntyy itsevarmuus sosiaalisissa tilanteissa. Huomaat, että voit aloittaa ja vetää keskusteluja kenen kanssa tahansa poistumatta mukavuusalueeltasi. Käytät viisaasti omaa kehonkieltäsi tukeaksesi keskustelua ja luodaksesi kontaktia kuulijaan. Jäät ihmisten mieleen mukavana ja asiallisena tyyppinä.

Koulutukseen on tervetullut jokainen

· Jolla on työn puolesta sosiaalisia tapaamisia ja tarve luoda uusia kontakteja

· Jolle vieraille puhuminen on pieni haaste tai jopa välteltävä tilanne

· Jolle on haastellista vieraisiin kulttuureihin kuuluville ihmisille puhuminen

· Jolla on tarve lisätä itsevarmuutta small talki’a edellyttävissa tilanteissa

Koulutuksen tuloksena

  • osaat antaa itsestäsi ystävällisen, kiinnostavan ja miellytävän ihmisen kuvan
  • löydät nopeasti hyviä keskustelun aiheita ja käytät sopivia fraaseja aloittaaksesi keskusteluja yllättävissäkin vuorovaikutustilanteissa
  • käytät viisaasti omaa kehonkieltäsi tukeaksesi keskustelua ja luodaksesi kontaktia.